Home » Nieuwsitem

Nieuwe website

Het moment is eindelijk aangekomen, de website is vernieuwd!

Afgelopen jaar is er gewerkt aan een nieuwe site met een nieuwe structuur, waardoor het voor iedereen wat makkelijker moet worden om te vinden wat je zoekt. We hebben bewust er voor gekozen om de content handmatig over te zetten, hierdoor kan het helaas voorkomen dat er dingen missen. Mocht je elementen missen, of andere suggesties hebben voor de website, stuur dan even een berichtje naar: webbeheer@tivoc.nl.

Nieuwsbrief TiVoC!

Ondanks alle corona-gerelateerde onderwerpen die ons bezig hebben gehouden hebben leden van het bestuur toch nog ergens tijd gevonden om een heuse nieuwsbrief te maken! Na vele correcties en het uitzoeken en bewerken van beeldmateriaal is hij klaar.

Nieuwsbrief december 2021

Ondanks alle corona-gerelateerde onderwerpen die ons bezig hebben gehouden hebben leden van het bestuur toch nog ergens tijd gevonden om een heuse nieuwsbrief te maken! Na vele correcties en het uitzoeken en bewerken van beeldmateriaal is hij klaar.

Alle ballen verzamelen!

Deze week starten wij in samenwerking met Jumbo de Ballenactie. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je ook mee? (meer…)

Versoepelingen per 5 juni 2021

Yes!
Vanaf zaterdag 5 juni mogen we weer op een “normale” manier met elkaar traineren in de hallen en zonder beperkingen tijdens het sporten.

(meer…)

Hallo wereld!

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!

Versoepelingen per 5 juni 2021

Yes!
Vanaf zaterdag 5 juni mogen we weer op een “normale” manier met elkaar traineren in de hallen en zonder beperkingen tijdens het sporten. (meer…)

Versoepelingen per 19 mei 2021

Vanaf morgen, 19 mei heeft, de overheid versoepelingen aangekondigd voor de binnensport. We mogen weer binnen trainen en vanaf morgen zal ook het reguliere trainingsschema in de hal weer van start gaan.

Voor onze jeugdleden tot en met 17 jaar betekend dat dat ze weer binnen, zonder beperkingen, mogen trainen!

Voor onze senioren (vanaf 18 jaar) zitten er nog wel beperkingen op het trainen in de hal. Dit mag maximaal met 2 personen op 1,5 meter afstand. De mogelijkheid bestaat voor senioren alsnog om buiten hij Astylos door te trainen met vanaf morgen geen beperking meer op groepsgrootte.

Als je vragen hebt of als er zaken niet duidelijk zijn, neem dan contact op met je trainer of met de TC

Yes! ? We mogen weer volleyballen!

Vanaf maandag 12 april 2021 starten we weer met volleybal, buiten op het sportpark Astylos & OER Sportief (Predikbroedersweg te Tiel). Het bestuur heeft samen met een aantal vrijwilligers kunnen organiseren dat we op het sportpark gebruik kunnen maken van het middenveld en daar 2 velden kunnen plaatsen zodat we buiten kunnen trainen. Uiteraard allemaal volgens de richtlijnen van het RIVM die op dit moment geldenEr is een planning gemaakt zodat de teams die willen trainen de mogelijkheid hebben om dit 1x per week buiten te doen. Voor de ouders van onze jeugd- en mini leden is het belangrijk te weten dat het helaas niet toegestaan is om het terrein van Astylos te betreden en eveneens is kijken bij de training ook niet toegestaan. Bij binnenkomst is er een verzamelplaats waar de teams kunnen verzamelen en vervolgens met de trainer naar het veld kunnen. Vanaf het hek moet iedereen zelfstandig naar het verzamelpunt zoals hieronder aangegeven:

Wil je meer informatie of is iets niet duidelijk? Neem dan even contact op met je trainer!

Veel volleybalplezier☀️!!